Τρόποι αποστολής:

Δείτε όλους τους όρους και τους τρόπους αποστολής:

Οι παραδόσεις των προϊόντων μας γίνονται στη επιθυμητή διεύθυνση εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Ο βασικός τρόπος αποστολής είναι μέσω υπηρεσιών ταχυμεταφορών, με ελάχιστο κόστος 5 Ευρώ (περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ) εντός των ορίων Αττικής για μεταφορά  6 φιαλών και προσαυξάνεται ανάλογα με την παραγγελία και την περιοχή σας. Η ακριβής χρέωση εμφανίζεται όταν συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία παράδοσης της παραγγελίας σας.

Αν σε οποιαδήποτε περίπτωση το σύστημα δεν δέχεται το ταχυδρομικό σας κώδικα σημαίνει ότι δεν βρίσκεστε εντός των ορίων παράδοσης, οπότε θα πρέπει να επικοινωνήστε μαζί μας για ενημέρωση εναλλακτικού τρόπου αποστολής και κόστους αποστολής.

Δωρεάν παράδοση στην Αττική με αγορές άνω των 60 ευρώ.

Παρακαλούμε ελέγξτε τα προϊόντα κατά την παραλαβή τους. Βάση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας , σε πωλήσεις εξ-αποστάσεως  τροφίμων και ποτών δεν ισχύει το δικαίωμα υπαναχώρησης και επιστροφής των προϊόντων εντός 14 ημερών σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη. Στην απίθανη περίπτωση που θεωρείται ότι κάποιο προϊόν δεν τηρεί όλες τις προδιαγραφές ποιότητας , ενημερώστε μας άμεσα ώστε να το αντικαταστήσουμε. Τηρείται σύστημα ιχνηλασιμότητας με αριθμό παραγωγής (LOT Number), αριθμημένες φιάλες στις Reserve ετικέτες, αριθμό παρτίδας εισαγωγής στην αποθήκη μας και όλα τα προϊόντα μας είναι εγγυημένα 100% από τον παραγωγό τους.

Τρόποι πληρωμής:

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 4 τρόπους:

Χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε πιστωτική (credit), χρεωστική (debit) ή προπληρωμένη (prepaid) κάρτα Visa, MasterCard και Maestro.
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πληρωμής μεταφέρεστε στην ιστοσελίδα της Eurobank  και η εταιρεία μας δεν τηρεί κανένα στοιχείο πιστωτικών καρτών.

Μέσω οποιαδήποτε τράπεζας κατευθείαν στον λογαριασμό μας στην Τράπεζα Eurobank. Το ποσό που θα πρέπει να πιστωθεί στον Λογαριασμό μας θα πρέπει να είναι ακριβώς το αναγραφόμενο ποσό στο τέλος της παραγγελίας σας χωρίς επιβαρύνσεις ή κρατήσεις. Π.χ όταν σας ζητηθεί να προσδιορίσετε ποιός επιβαρύνεται με τα έξοδα, (αποστολέας, παραλήπτης ή και οι δύο) θα πρέπει να επιλέξετε «Αποστολέας».

Μόνο για τα ενεργά μέλη, τα προϊόντα έρχονται μέσω υπηρεσιών ταχυμεταφορών και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής , χωρίς πρόσθετη χρέωση αντικαταβολής . Σε περίπτωση που επιλέξετε αυτή την μέθοδο, η παραγγελία σας θα ξεκινήσει εφόσον επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας και επιβεβαιώσετε τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Θα μεταφερθείτε σε ασφαλή σελίδα της PayPal, τον πιο διαδεδομένο τρόπο ασφαλών πληρωμών στο διαδίκτυο από όπου μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να πληρώσετε μέσω του PayPal λογαριασμού σας, ή μέσω της πιστωτικής σας κάρτας ακόμα και αν δεν έχετε λογαριασμό PayPal.

paulmas-valmont

Δείτε όλες τις ετικέτες !

Arrogant Frog Rain

Ασφαλείς αποστολές σε όλη την Ελλάδα !

Arrogant Frog Live

Γίνετε μέλη σήμερα !

Arrogant-Frog-awards

Δείτε όλα τα βραβεία !