Paul Mas

Arrogant Frog Relaunch Vinisud 2016

Arrogant-Frog-Vinisud

Ένας σημαντικός στόχος του νέου Arrogant Frog όπως παρουσιάστηκε στην Vinisud 2016 είναι να δείξουμε ότι αυτό είναι το κρασί γίνεται σε ένα μέρος με μακρά ιστορία στην παραγωγή κρασιού, από έναν οινοποιό με μια βαθιά σύνδεση με το «terroir» και την περιοχή της Νότιας Γαλλίας.
Η κατανόηση του «Terroir» από τον «The Humble Winemaker» συνδυάζει 4 στοιχεία: το έδαφος, το κλίμα, το είδος των αμπελιών και το έργο του καλλιεργητή -οινοποιού.«Terroir είναι πάνω απ ‘όλα η ικανότητα να αναπτύσσονται τα καλύτερα δυνατά σταφύλια που απαιτούνται για να επιτευχθεί το επιθυμητό στυλ κρασιού στην καλύτερη δυνατή τιμή …»
Η συνεχής παρακολούθηση και ο πολυετής έλεγχος των αμπελώνων, μας έχει δώσει τη δυνατότητα ώστε το αμπέλι να παράγει την ποιότητα των σταφυλιών που αναζητούμε. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας είναι ότι λειτουργούμε στην κλίμακα του «New World Wine» με τον ίδιο τρόπο όπως ένα μικρό «Old World Château».

Back to list